Followers

Tuesday, April 21, 2009

interview KUIS

Hari ini aku bangun awal..dalam pukul 6.30 pagi..aku takowt sangat..yew lah..hari nieh 1st tyme aku nak g interview..Hummm..ikot kan hati aku..aku memang xmo pergi pown..tapi nieh ah yang aku kejar tyme aku sekolah menengah lagi..aku nak jadi nurse GIGI jur..key=)..nurse len..xmo=p

Tyme aku tengah icing cupcakes..tuh2..aku tengok hp aku..ade msj...baby redz

"syg bangun sembhyg subOh..gud luck 4 ur interview..mmuuaxxxxx kat dahi dia.luv u dear..salam"

weee~rase happy gilew teramat lah..cz dye hantar gak msj kart aku pagi nieh..aku ingat dye xkan antar..huh..asew cam nak nangis jur..hee~happy teramat lah..

Semalam aku tido pukul 12..hee~aku borak2 dengan luqman..aku citew kart dye sampai dye da nak terlelap..cis...bertuah punyew bf..hehehe..humm..tapi nasib lah dye still lagi mendengar..hoho

"awak...awak...awak..da tido keh??"

"LAMEWWWW...humm..da lah sygs,saya ngantok lah..jum lah tdoe"

"hummm...xmo2..xmo tdoe lagi.."

"jum lah...sok nak bgun awl..awk de interview n sy pown ade.."

tup2..kiteowng pown tidoe..heee~

Pagi nieh..Aku berbaju kurung merah(wane fav dye)..yup..aku sajer pakai baju kurung wane merah..cz aku rase selesa bilew pakai baju wane merah nieh dye sentiasew dekart dengan aku..tuh lah aku..tyme aku adew class drvng pown,aku pakai baju yang dye bagi dekat aku..hee~
Aku seharian xmsj dengan dye..dye hari nieh bz sangat2..malas ah nak kaco...

Aku g kuis dengan ibu n akak kul 10..wah!gilew ah..1st tyme interview..aku xtau mende2..aku beratur..wah..memang ramai 250 orang...yang dye nak juz 100 orang jur..Aku orang yang last jugak lah..Aku kne jalani 6 test doe..english,sc,math,IQ, and pe tah lagi..aku pown xingat..lame doe..sampai kul 3.30 baru selesai sume.

TYme test IQ...gilew ah..aku boley buat..tyme test math tuh aku kantoi..soalan tah mengarut2..aku nieh da lah xminat math..aaa....30 minit..tah macam papeh tah aku bantai jawab..hahaha

Tyme test BI..aku leh buat..lah..juz perkenalkan diri..tyme tengah borak2..orang yang interview tuh adew terangkan pasal nurse kart sane.."dekat kuis kami tidak menawarkan nurse gigi...kami cuma menawarkan nurse biase sahaja...dalam hati aku"alah....pe nieh..aku nak nurse gigi"
Kawan aku da mule buat muka..haaa...aku da tau lah yang dye xmo..huh..aku pown xmo gak ah...tup3....orang tuh tanye,kenape nak jadi nurse?Aku pown bantai ah jawab..ibu saya suruh..hahahaha

Sure2 akan failed ah...hahaha...Kawan aku budak pahang..baru gak ah kenal..dye pown failed gak..hahaha..tergelak doe aku...yez!aku gagal....
Aku takowt lau aku dapat pown..aku xleh bawak..hati aku bukan dekart nurse biasew lah..juz tok nurse gigi..

skunk nieh..aku cume nak tunggu tawaran uItm...n tunggu dye habis interview KTU...
miss him so much ah sayang!




4 comments:

Lady Qeen said...

nurse gigi?? minat gigi ke?

Mama akak dulu penah jadik nurse untuk dentist. Tapi dia pengsan tengok banyak darah.. hehe

Bukan setakat kena berani je ann. Masalah rongga mulut ni, faham2 jela... ada satu lagi rintangan terhebat: Bau busuk yg na'uzubillahhh! haha

super kenit.~ said...

ykew mama akk pnh jadik nurse??
aiya..hee~
hummm...minat tuh sikit2 jur lah...
da ibu ann push2 kn..
ann pown peh agy..bantai ah..jadik jur ah kn..

hummm...eeeee..ykew??
busyuk222??
aaaa...xmo2
alhmdullih..nsb ah an xdpt nurse gg keh nurse besa kn..hee~=)

izyan said...

npe nk jd nurse gigi jer??
nurse besa ta nak??

super kenit.~ said...

izyan..

hummm..nape ann xmo jadik nurse ggi??
cz mase keje dye oke..n aw jadik nurse bese..alahai....
xtentuh ah kje dye=)