Followers

Friday, April 9, 2010

Class swimming n poco-poco

Setiap hari sabtu n ahad sekarang..aku banyak menghabiskan masa dekat club taman mewah
dekat sane,aku swimming n gym..huh...
nak harapkan aku jog jangan haraplah kan..
so,aku gune kan masa hujung minggu nieh




Aku suke nyanyi n aku suke menari..
Nak gi club..memang xlepas lah kan...
Ajak abang pown..abang xmo bawak..ehehehe..
Ajak bell?agy ah..dye kate"budak kecik memang xboleh masok"
sape kate aku budak kecik agy?hey...aku nak masok 19 jugak eh..eeee!

Tapi xpew ah kan..aku tau,kalau aku masok dalam uh pown.aku mesti xselesa..cz aku bukan jenis yang boleh keluaq malam nieh...Mayb sebab ibu da ajar aku macam nieh..tapi..aku okeh jur..xmemberontak langsung..aku tau ibu buat macam uh,cz sayang kan..n bell pown sayang aku dats y dye xbagi aku masok..kan sayang....=)

So..aku pown amik ah class poco-poco..alang-alang uh kan,nak menari2..hehehe..
setiap malam selasa n malam khamis..
n class aku pulak malam..dr kul 9-10.30
Seyesh!
memang syok!!

Nieh ah cara-cara aku maintain kan badan nieh..
kalau aku dok kat rumah.petang-petang jur mesti ibu ajar aku buat kuih n ngap-ngap jur kejenyew

cam skunk nieh,aku da pandai buat pulut kacau,seri muke, n macam-macam gi lah.
ibu selalu pesan dekat aku..biar kita reti buat semua ni,nanti kalau dah bersuami nanti,xpayah nak beli-beli dah..kita boleh buat..
dan air tangan kita nieh ada lah 1 rahsie untuk membuatkan suami kita ++sayang dekat kita..

Dan sebab itulah ayah xselalu makan luaq..ayah dah biasa dengan masakan ibu.Jalan jauh macam mane pown..ibu selalu bangun awal n sediakan bekalan kat kiteowng..
uh!

^_^-Odw nak jage badan lagi
^_^-Belajar masak2...ibu kuh chef kuh
^_^-Tunggu lagi 3 minggu..xsabarnya nak cuti-cuti
^_^-Njoi!!

4 comments:

pelangi kehidupan dirajira said...

ann...
ade mak ak la dlm pic ko nie..
bt ak cdey jer tgk..
rndu mak ak..
xsgka ko join poco2,ari2 ak join sume tua2..
hehe..

Ann said...

hehehe
ko pasan keh mak ko?
adeh~
tajam benor eh mate ang nieh
heee~

lah..nnty ko blik sini..leh jumpa kn yunk
lex2

hummm..aah..aku join..
cz aku dok umh ternk badan jur kn
so..aku join ah poco2 n aku g class swm n gym jur
heee

nabel lah said...

yes2.. bdk xckop umo mmg xleyh msok syg~ hahahahaha! nti ahh kt pgkor nti aku bwk ko tgk2 tmpt 2.. tgk dr luar je! jgn gtl2 nk msok.. aku syg ko~

Ann said...

sayang-tgok kat uaq?
jadik ah
heee..
aslkn dpt tgok ah
=)