Followers

Saturday, March 21, 2009

perbezaan dekat dan jauh~

21.3.2009

sayang..awk tau hari nieh cukup 1 minggu awak lex sabah..humm..da lamew rasenyew xupdate blog nieh..humm..aw x..dulu tiap2 hari owng selalu updatekan sygs..huh..humm..Hari nie kitew update cz awk lagi sygs..huh..=)

Sejak dye lex sabah..wah!!tipolah aw aku xnangis kan..hehe..aku rase aw leh simpan airmate nieh..nak kart sebesen gak ah..huh..yup ah kan..aku xpernah lagi alami bendew2 nieh..sabah-kajang..jauh sangat2..susah sangat2 aku nak jumpa dye..aw dulu..aku lex keje awl..msty aku larik g sri kembangan..tok jumpa dye..aku shukew sangat2 wart suprice kart dye..huh..tapi sekarang..humm..tak leh da..

Dulu..aku leh gak ah g sri kembangan..taman aunty mah..humm..sajur2 singgah nak jumpa dye...huh.."yunk!owng adew kart taman awak skunk nieh...pat2 datang sayangs"..tapi skunk..hummm tak leh da...

Dulu..aw dye cuty..aku pasty akan cuty gak..humm..den kitewong akn jumpa..selalu sangat2 twun mines..huh..mines ah paling banyak kenangan aku gan dye..kan sayangs?kitew jalan2..tengok wayang,mam,shopping2,n wart gilax2..Huh..sekarang xleh da nak jumpa cz dye da xkeje...

Dulu..aw aku uat kek..pape jenis kek ah..mesty aku pas kart dye aw..humm..dye kan tukang rase n tukang kumen aku..huh..selalu bagi dye rase..msty dye kumen..sedap lah sayang..huh..rindu dengan kate2 tuh lol..hee~..dye gak ah orang yang pertama yang akan rase cakes2 aku..almaklumlah..dye kan owng yang aku sayang..=)...huh...sekarang xleh dah..cz dye da dok sabah..nak bagi sape agy asew erk bilew dye xdew??hummm

Dulu..tyme aku lex dari keje..malam2..aku selalu coll dye.tyme tuh aku tengok bintang depan rumah lah..humm..aku nak lepas rindu n cakap aku da sampai rumah..huh..tapi sekarang xleh dah cz line kart sabah xoke sangat..bilew aku rindu sangat2.col2 dye..mula lah"numb yang anda dail tidak dapat dihubungi..sila cuba sebentar lagi"...

Dulu..aw aku tOl2 rindu tuh..aku coll2 dye.."sayang..owng windu sangat2..nak jumpa=(..nak3..."n esok tuh dye akan useha sampai dapat..nak jumpa aku..huh..tapi sekarang xleh dah cz dye dok jauh sangat dari aku..

Dulu..aw nak kuar ne2..humm..pasti aku akan kuar gan dye..sekali jur ah..aku kuar jalan2 tanpa dye..tuh pown aku asew xleh jage diri agy..adeh!!..humm...aku selesa bilew kuar gan dye..cz aku rasew selamat sangat2..tapi sekarang..xleh dah..tah lah..pasni kuar sape nak jage aku kan..hummm

Dulu..blog aku selalu sangat update blog aku nieh..cz tiap2 hari lah..adew2 jur citew aku gan dye kan..hee..aku shukew sangat blog2 nieh..cz dye leh tau aku happy cmnew bilew dengan dye..tapi sekarang...xdah..humm..cz hari2 aku bese jur..n malas da aku nak kongsi2..xdew yang special dah=(

Huummmm..banyak sangat lah aku nak tulis.. bilew dye adew dekart gan aku n bilew dye jauh gan aku..memang adew beze nyew..huh..Bilew jauh nieh lah..bak kate dye.."ujian tok kitew berdua"..YUP!!memang tol ah dye kate..humm..sejak dye g..aku dapat asew yang aku sayangs dye sangat2..n aku dapat rasew dye pown same..cz bilew aku sakit..dye wisau sangat2..huh..n sejak dye balik sabah..humm..aku try tok jadi kuat..xnangish2.."aw wak ngs..nanti mate awk cam panda..xmo kawan awk..nanti awk xcomey2 dah"huh..bilew aku bace msj dye nieh..huh..aku terseyum jur..huh..nangis pown xjadik dah..hee~Lastly..hari2 nieh akan buat aku kuat,tabah n jadik matang Kowt..hee!


luqman hakim
awak orang yang kitew paling sayang key=)..n kitew windu bilew awk mencarut2..hahahaha..kenyataan key sayunk=)..i miss you sayang..dok leloq gan kitew aw..pomis dear=)

3 comments:

Op Redz said...

yes dear..
im really damn miss u..
there's a lot of memory i left wif u..
really hope 2 see u soon..
be patience k dear..
dh ar slalu dmm..
risau tol org..
jge dri leklok taw..
really2 miss n luv u dear..
xoxoxoxoxox~

Fasya said...

anne syg, teringat plak cerite i dgn sya time form 5....ape ape pun kuat kan smangat okay....sekali kite sbar, 10 kali ganda kite dpt ganjaranNya okay syg =)

super kenit.~ said...

Op Redz-

hee~
tuh lah yunk..owng selalu sgt dmm kn dmm..hee~demam windu..ish2
sayunk sngat ah kart dye=)

Fasya-
hee~
tuh lah..u da alami cam i kn..huh
i nieh pas sek lah merasew ginie..
tuh yang i kne sabar n kuat2..=)