Followers

Tuesday, June 16, 2009

Kelas malam??isau dibuatnyew

Jam dah tunjuk pukul 4 lebih.

Aku still lagi menunggu msj dari LUQMAN..humm..aku dah mule kuaq dari rumah..nak bertolak ke kelana jaya.Den..nak dekat pukul 5...aku dapat panggilan dari sidye

LUQMAN:awak ade dekat mane??
ANN:dekat ktm lorh
LUQMAN:awk nak g mane??
ANN:Lorh..awk lupe erk?
LUQMAN:hari ni hari selase,humm..awk de class malam kan


yeah..ingat pown dye..hee~
Sebenarnyew..aku gerak awal2..sebab..aku xpernah g sane..dats y lah aku gerak awl..aw sesat nanty??aku boleyh ah carik kan..huit...
sampai2 dekat sane..aku memang sampai awal pown!!
haish.....
awl 2 jam shial...adoi..class aku da lah stat pukul 7.30..kat mane lagi aku nk mencanak nieh??
dah lah pakai baju kurung..kasut tinggi..aiya..


DALAM CLASS

7.15P.M

Baru aku jejak kaki ke klass..aku lah orang pertama yang sampai dekat situ..
lapar!!
Nasib lah dyeowng hidang kan smting untuk peserta..
aku pown bantai 3karipap n 1 apam..lapa yang teramat..dari tengah hari xmakan..nak carik kedai makan yang berdekatan pown..aku pun xtau lah nak carik kat mane..tyme aku nak tunggu kelas nieh bukak pown..aku lepak dekat stesen ktm..nasib lah LUQMAN xsibok..dye leh teman aku jugak..

Tyme nak menanti peserta yang lain..adew sownk abang nieh da pown sampai..dye berborak dengan aku..humm..dye duduk dekat bangi..n umo dye pown 20++ lah..tinggi lampai..penampilan??oke lah..

abang:Datang dari mane?
ann:owh..saya erk??dari kajang
abang:habis naik pe dari sini??
ann:hee~naik train jur lah..nak bawak kete pown xtau jalan lah
abang:habis nanti balik dengan ape??
ann:balik?naik train jugak lah
abang:lah..kalau gituh xpelah..tumpang jur lah abang..lagi pown..kajang-bangi..bukan jauh pown kan?
ann:humm..aah..xjauh pown..
abang:datang tadi pukul bape?
ann:sampai sini nak dekat pukul 5.30
abang:uit..awalnyew sampai..

Den..aku pown text2 lah dengan LUQMAN..aku tanyew dye..buleyh x kalau aku folow abang tuh ikot balik kan..cz dye dok dekat bangi..dekat jur kan dengan kajang
"awk..kalau dye bawak awak g mane2..dye rogolnyew awk"
Humm..aku terpakse lah tolak pelawaan abang tuh dengan baek2..aku xnak lah dye pikir pe pulak kan..

DALAM KELAS

Aku sOwnk jur PEREMPUAN??uh!tidak!!

Humm...segan pown adew jugak..kelas yang bawah dari 10 orang..memudahkan aku lah nak mengemukakan soalan..hee~memang banyak pengetahuan yang aku dapat bile dalam kelas itu.

JAM DA PUKUL 10

Humm..kelas belum lagi lagi habis..aduh!
KTM nanty tutup..jenuh eh aku..
Tup2..nak dekat 10.30...kelass baru habis..adoi~
Moh2...balik...LUQMAN pown da coll tyme pukul 10 tadi..adoi..

Sampai2 kat ktm..hummm...da xdew orang..sunyi jur..pe lagi eh??
aku pown text lah dengan abang nabil..soh dye ameka aku..lame jugak lah aku tunggu dye dekat train tuh..
Tyme tengah tunggu tuh..LUQMAN??humm..dye da xbagi aku pergi class malam..katenyew aku nieh da lah perempuan lah..pe lah..menyusahakan diri lah..tu nie lah..bla2
hee~

PUKUL 12.30

Huh!akhirnyew..aku sampai lah dekat KTM kajang..nasib lah abang amek..kalau x??menumpang lah aku dengan abg tuh..
Ibu da pown tunggu depan rumah..yup lah..anak dare dye xpernah2 balik lewat..

Tapi kelas tuh memang best lah..banyak yang aku tau..
Humm..kalau adew class malam lagi??
hummm..dye bagi keh x erk??






4 comments:

izyan said...

pi klas mlm blaja apa ann??

nana :) said...

anne u blja peh jew mlm2??

Ann said...

NANA-
hUh...blajr macam mane kite nak uruskan bsness kart tenet

Ann said...

izyan-Bljar tuh lah..hee~