Followers

Tuesday, June 9, 2009

Yan's blog

Hari nieh..macam bese lah..aku bzkan diri aku dengan kemas rumah.bace buku.update blog.check mail.susun jadual cupcakes.banyak lagilah..
Tibe2..aku tertarik dengan bendew alah nieh yang ade dalam blog yan..yeah..cam bes jur..huh..

&&aku happy+sayang dekat dye..thnx sayang cz still lagi dengan owank..still lagi menghitung hari untuk bertemu awak..&&xkan jemu....=)

p/s:yan..pinjam jap erk..hee~



hidup neh susah kita nk duga,
kadang² kita rsa dkt sgt ngan s'seorg tu,
tp s'benarnya jauh.

wlaupun kita bleyh capai & genggam tgn dia,
tp belum tntu hati dia dpt kita selami,.

mungkin kita dpt buat dia ketawa,
tp kita ta tao apa mkna senyumnnya,.

bila dia m'nangis,
kita sangka dpt m'mujuknya,
walhal k'hadirn kita langsung ta d'senanginya.

rencah dunia..idup..
kita ta kan tao sapa kwn.sapa lawan.
hingga la satu masa kita jatuh.
adakah tnagn itu akn d'hulur @ kita akn d'tingglkan??

1 comment:

izyan said...

ann bca buku apa??
komik yah..
hehe..
ayat tu act sms..
kwn bg kat yan..