Followers

Wednesday, November 25, 2009

Tina Embam2..hee~

Yeah..larik2.seharian aku hari nieh..lepak dekat Bangi lepas tuh Kajang,,gare2 nak buatkan tag name cikgu..heee~
Dalam kul 11 aku keluar..den balik kelas dalam pukul 5..tepat2 class nak habis..
Aku settlekan sekali no clcme yang aku baru beli..&aku baiki sikit jam guess yang umi bagi(umi..thnx ya..chumel+lawa..sesuai ah gan tangan ann)

Tyme nak Odw balik..aku ada coll man..sms..sume..humm..dye xbalas..
Aku nak tanya pasal Pointer dye..
Humm..den..dye coll balik..hummmm..hummm...

Tup2..jam da tunjuk kul 6.Aku kene larik pulak g Cyberjaya.
Nak hantar cupcakes yang tina nak..
Den..lepak kat bilik dye...lame gilew okey....tapi memang syok
Macam2 citew ah kitewowng citew..hehehe~
Tup2....terbukak ah citew sal dak LKW..humm..






p/s;sayang..nanty ann update posts nieh erk...nieh ann nk bagi gmbr nieh kt tina jur...hehehe..
=)..keyh ah.ann nak g class..daa~
Dah lewat ah..adeh~

2 comments:

nikqistienna said...

haha tengok tengok
ann buat cupcake untuk saya!
wee. tenkiu tenkiu. thanks anne

sayaaaaaaaang ann ketat2

nnt tdo kat hostel tina eh

Ann said...

hee~
yeah2
humm..tapi rasanyewq ini simple ajur ah mnjew

hummm..sayang tina ketat2 jugak=)