Followers

Monday, November 30, 2009

Azam baru

Esok da masok bulan 12..agy 19 hari lagi aku nak habiskan belajar..den...
aku akan gi 1 tempat..heee~sambung belajar.. yeah..jauh...jauh sangat2...
yeah..hope sangat2 dapat..
humm..aku da mule life baru aku..
dan aku dah selesa dengan keadaan sekeliling aku..
aku da belajar terima semua dengan baik..

Humm..alhamdullilah..aku banyak dekat kan diri aku dengan tuhan...
syukur sangat2..
humm..aku selesa bila menangis dekat tikar semayang..
mungkin ada hikmah semua ini..
aku terima semua dengan baik...

Dan skunk...aku banyak luangankan masa aku dengan kawan2 aku..
stdy aku..dan bisness aku..
aku xboleh nak berubah jadi nakal balik..cz..aku da semakin besar..patut pikir matang.
Humm..dan aku ada target dalam diri aku..
so aku kena pgg pada target aku lah..
syukur sangat2 aku ada kawan2 yang selalu dengar luahan hati aku..n xpernah biarkan aku seownk2..

Thanx bell kuh syg..
ko sgup topup banyak kali semate2..nak teman aku..dengar aku nangis sume..thnx2..
malam2 pulak..ko xpernah biarkan aku keseorangan...thnx dear

thnx gak kat tina..
heee~..selalu ada dengan aku jugak..
dengar luahan hati aku
sllu buat aku tersenyum
n ada mase dekat aku..heee~
Dari dulu lagi dye selalu cakap..yang "sidye sayang aku"
last2 jadik macam nieh...
aku xpernah salahkan tina...
xpewh syg...xdew jodoh

Xlupe jugak dekat abng..
heee~
malam2..aw ann nangis..abang selalu dengar..hehehe
den..abang selalu tanyew ann da makan keh belum?dah makan ubat sume..uh...
hummm..n jangan pikir sangat...nanty makan hati sendirik kan..huh
thnx sangat2 care pasal ann abg..walaupon kitew xpenah jumpa...ann syg abang macam abang ann sendrik aw..=)
wa cayunk sama lu ah..heee~

Humm..skunk nieh...aku rasa aku da buleh berdiri dekat kaki aku sendrik.
panjang lagi perjalanan hidup aku..
dan aku xpernah menyesal kenali sidia..walaupun akhirnya...
hubungan kiteowng macam nieh..
Tuhan sentiasa ada dengan aku...
kehilangan seorang...xbermakne..aku kehilangan semua kawan2 aku..
still ada lagi yang sayang n care pasal aku...
thnx cz sudi bagi aku peluang tok sayang ko..n ukir name aku dihati kau
n thnx cz setia n syg aku...
semoga ko bahagia dengan hidup ko sekarang....

::Azam aku untuk tahun nieh..sume da beres..azam yang baru..wah!!xnak dah sape2 yang special...biarlah macam nieh..

6 comments:

azreen said...

be strong gurl.
i noe u will.
ok?
:)

nikqistienna said...

Allah takkan uji kita kalau kita xmampu sayang, semua yg terjadi ade hikmah, sama ade kta sedar ataupun tak. take care ann :)

nabel lah said...

go ann!! haha.. ko rox arrrr...
i noe u cn do it.
ngeeeee...

Ann said...

nana-yeah sayang...
1week aku perlukan masa..
aku da len..da beubah..
aku da oke sesangt sekarang nieh syg=)

Ann said...

tina-yup sayang...
ann tau tuh..ann skunk nieh dah buleyh handle masalah ann dengan baik sekali=)..

Ann said...

nabel-
yeah..thnx bel..cz ko selalu de dengan aku