Followers

Tuesday, May 11, 2010

Aku happy dengan dunia bakery..

Bismillah..

Sape nieh??
NiEH Lah abang sayyyeeeee...

dye jauh beribu-ribu batu dari malaysia..
tapi selalu dekat gan kiteowng(family)

Rindu sangat dekat dye=)

Bulan 6 nieh dye nak balik malaysia..dan aku..
humm..bulan 7 da nak sambung belajar..

xdapat nak spend time dengan abang lah..ish...Humm..tapi xpewh..sekurang2 nyew abang akan hantar cean g sane kan=)

&blog dan FB tidak selalu actve...Yuhoooo..akhirnyew dapat jugak sambung belajar..
dan bisness akan stop buat sementara waktu..
insyallah..dalam 6 tahun lagi...aku akan bukak cafe..macam yang di plan..
"Anneredz cafe/Anneredz Bakery"
huh..insyallah

semua yang dirancang akan jadik kenyataan.
Dan aku happy dalam dunia bakery sekarang..
Aku nak benda nieh jadih sebahgian dari life aku akan datang


2 comments:

fIq said...

aq doakn ko dpt capai sume impian ko..syg ko la ketot!!!haha

Ann said...

thnx syg..
aku pon sayang ko lah pendek!