Followers

Saturday, February 14, 2009

cintaku dengan luqman hakim a.k.a redz~



kul 3 pagi..aku da terjaga..huh..selalunya.aku akan bukak ms aku kejap den blog kesayangan aku nieh lah..huh~...setiap kali aku bukak ms&blog aku..aku akan usya blog dye .::[Op ReDz™]::...heee~aku tertarik dengan cintaku dengan cupcakes??huh...tah lah..aku boleh tersenyum lebar bila bace blog dy..uh....da lama aku xrasa happy macam ni...dye terlalu romantik ah..hahaha..seyeh lah..dye lah bf aku paling romatik..huh..walaupun duduk dekat gak lah..tapi jarang lah jumpa,2-2 bz dengan tempat kerja..huh..tapi hp aku xpernah senyap lah..huh...msj3...dengan dye..tuh yang buat aku&dye selalu dekat..

Dye selalu buat aku tersenyum&lembutkn hati bila aku keras hati..haaa..macam mane tuh?heee..hanya dye jur tau aku nieh degil macam mane..tapi bile aku dengan dye..humm..tah lah..aku pon xtau nak cakap macam mane..huh..Bila aku betol2 nak jumpa dye..dye akan try da besh ah tok jumpa aku..huh=)..yeah..dari situ lah..agy wart sayang aku nieh membuak2..hahahaha..&&BILA aku adew pobs..aku mesti kongsi dengan dye..walaupon pob kecik..senang cite dye tuh macam diri aku yang kedua lah..huh..

p/s:walaupon blog awak tuh pendek..awak still leh wart kite tersenyum..huh...thanx for everythings sayunk...&& awak sentiasa dalam hati kite..soo...awk xpayah risau..walaupon kitew ramai kawan laki ..humm..dyowng xsetanding awak key sayunk...huh=)

6 comments:

Op Redz said...

ish3..
dia ni suh tdo awl bgn kol 3 lak...
heeee~
i cant stop smiling reading dis blog..
heeeee~
luv u 2 dear~

piNky LuCiA said...

amboi3.. bukan main ag.. ngah hangat di lamun cintan eh?? hehe :P

super kenit.~ said...

humm..aah..gah dilamun cinta..huh..mcm 1st love lak asew nyew...huh=p

super kenit.~ said...

huh...msty lah...tdoe awal..tuh pown awk soh..tp awk langsung xpnh soh kitew bgun awl/lmbt kn..huh..

so..awk xleh mare kitew aw bgn awl2..hee~

azreen said...

smoga bahgie brsame si dia,
=]

super kenit.~ said...

insyallah=)