Followers

Saturday, February 14, 2009

Hanya sehelai kertas&&blog dye~

semalam..aku tido awal..yeah!sebelum kul 12..hee~
pagi2..cam bese lah...aku mula taip msj...Baby....dekat dye..hee~jam 8.15pagi??..aku rase dye da pown keje..huh..bangun2..aku kena siapkan kek2 yang ditempah..yelah..arini kan..14 feb..hari kekasih..cam aku..xsambut pown..hee~bangun2 jur..aku ke dapur..huk2..mula wart kek..adew owng tempah cakes sponge n cupcakes..nasib lah ibu da tolong sikit2 aku..so..xdew lah berat sangat kan keje aku..pas da siap sume2..aku kena icingkan cupcakes aku..n cakes yang da sedia..hee...memang aku suke lah hias2 nieh..huh..aku wart separuh jalan jur..cz nak kne antar ibu g class wat kek agy..humm..aku teman ayah antar ibu dalam kul 10 pagi dekat hentian kajang..yeah..citra clasik..hee~tempat aku belajar wart cupcakes!!huh...den..pas da antar ibu g class...ayah bawak aku beli barang cakes..huh..besh2..tempat kedua yang paling aku suke pegi lah..dalam kul 10.30..da pown sampai..bangi..kedai yummie..huh..mula-mula aku masok kedai tuh..aku terpandang 1 class baking&cooking nieh..aku cam tertarik lah gan advstmn tuh..tah lah..humm..aku pown mula lah round2 kart kedai tuh..macam2 aku nak..hee~..nasib lah ayah tolong bayar kan..semalam..aku da pown bli barang kek..peh..nak cecah 100 bey lah..kopak aku.hahahaha..tapi nasib ah jualan aku okey..so..leh lah cover duet yang aku kuar tuh..hahaha..(susah wow nak carik duet...huh)
den..tyme ayah bayar..aku tengok lah paper yang dyowng tampal kart pintu tuh..den..ayah g kart counter tuh balik..n mek advtsmn tuh kart aku..huh..yeah!ayah tau aku memang minat gan bendew2 nieh..uuhhh..thnks ayah!=)..
Tyme onderway lek..aku msj gan dye~..huh..aku ajak dye join aku nanti..bile aku adew class..yeah!teringin gilew nak pergi dengan dye kan..huh...nanti aku leh rase kek yang dye buat..hahahaha...lau tunggu hari2 bese nieh..bilew lahkan nak merase..=)

sampai jur kart rumah..aku terush sambunk wart hias2..humm..aku sampai umah dalam kul 11.40 lah..wah..cepatnya masa berjalan..aku nak kena siapkan kek2 nieh..aaahhh..tension2..ibu xtolong pown aku kali nieh...da lah msok keje kul 2..tidakkkk!..huh..mandy pown lom g nieh...heee~
da wart2 sume..kul 1.20..huh..siap sume kek2 aku...






Huh..aku rase kek aku macam dak kecik pown dew..tah lah..biarlah..tapi bagi aku cute..

kul 1.40..aku gerak dari rumah..huh..nasib lah ayah yang tolong antar kan..cz kek banyak sangat nak bawak..huh..sampai2..dah kul 1.50..peh..dew agy 10 min tuh..aku pown larik2 ah..hahaha..nak pegi dekat tempat keje aku..nak kena hantar dlu kek tuh..lepas tu baru boleh punch card..lepas da hantar sume kek2 tuh dekat custumer..humm..aku pown rush ah..nak kne punch card..yeah!!1.56..hahaha..awl 4 mint tuh!..huh..selamat..
masok-masok tempat keje..pergh!muke aku...cam orang peh tah...huh..letih siot!!humm...da lah xmakan dari pagi td..heee~bz..bz...bz...huh~..
Tyme  rehat aku..pukul 4.30ptg..yeah!macam bese..aku suke pergi kedai makan kat sg..huh..masa tengah makan..humm..ada sorang budak datang..dari jauh lagi..aku dapat cam dye..yeah!amar??..humm..dah lama rasa nya xjumpa dye dan msj dengan dye..humm..dye duduk sebelah. aku..tapi aku langsung xcakap dengan dye..tah lah..aku pon xtahu napa aku xcakap dengan dye..huh..mungkin sebab dye da kekok kot..huh..tah lah=p..lepas dye da teman aku makan..aku pon terus menuju ke kedai hadiah..wah!!tempat yang paling aku suka kunjungi..aku xkesah mane2 kedai yang ada teddy bear..lagi-lagi pOoh..wah!!ma muncit2 pwot dye meshay2..hee~..aku teman kawan aku lah..dye tuh xhabis2 nak ajak aku beli lampu dekat gf dye..huh..aku teman jur lah kan..huh
Lepas da ronda2..yeah!masa tok masuk keje lah..huh..xlama tu..masa tengah layan pelangan..ada sorang budak laki..muncul depan aku..humm...EONE??..humm...aduh!da lama gak aku xjumpa dye..aku xsempat sangat layan dye..sebab aku banyak keje..sowey key=)..den..aku terpandang budak laki ni..cam kenal gak..yeah!sah pika..hahaha..pehal lah hari ni ramai sangat orang yang datang nieh..huh....aku borak macam2 dengan dye..huh..kawan lama??yeah..huh..bila da masuk alam pekerjaan ni..semua bz dengan life dyorang kn..huh..tah lah..bila nak jumpa kawan2 lama..huh..windu3...

pukul 10..yeah!time aku balik rumah..letih gak lah hari ni..aku pun xtahu nape..tapi aku happy sangat..hahaha..cam besa..aku xsalin baju semua..aku terus on ms&&blog aku..den..aku terlihat dekat blog i'm following..aku terpandang 1pic nieh..pic aku dengan dye(terpikat dekat cupcakes!)??dekat Light of Peaceful??ooooochhh...tidak..blog sis dye..adoi...segan3..&&aku bertambah segan bila da habis baca blog dye..aku terus coll c redz..aku cite semua.hahahaha..

wah!!da pukul 11.40...time masok tido ni...cepat2..hee~..hari ni..hari yang memenatkan..tapi semua nya bertambah manis hanya dengan sehelai kertas&&blog sis dye...&&ayah...cean sayunk sangat dekat ayah..hee~&&kak kinah=)...nanti kalau ann jumpa akak..jangan risau key..ann akan buat cupcakes yang comel2 dekat akak yup=)

3 comments:

Lady Qeen said...

hi anne! hahahaha. Ala... akak tolong advertise je cupcakes Anne. Mana tau nanti dapat banyak call untuk tempahan. Hahahaha.

Yep2, nak cupcakes!~~~~ Nak ada nama akak sekali. Hohohoho

super kenit.~ said...

heeee~
thnx kak..heee

nak dew name akk sekali??
huh..leh2t ann wart spcial ah tok akk redz nieh..huh
sllu wart kart adeq dye jur kn..huh..
skunk turn kak dye lak kn..huh=p

azreen said...

nak satu!
nmpk sdp la,
wat sndri tp icing cm x mjd sgt,
he2
=]