Followers

Wednesday, February 18, 2009

kenangan semalam..kenangan terindah??ykew?

huh!semalam...aku rase happy cikit lah..hee~dapat lepas tension yang selame nieh xterlepas..wah!heee~yelah..sek2 dengan cupcakes,keje2..xde mase tok jumpa kawan lama..semalam..aku kuar dengan kawan bek aku..iekha..yeah!reingat balik tyme sekolah dulu..aku suke bekepit gan 2owng dak nieh..&&gan dyowng lah aku men lari2,stdy sme2,buly dak laki sme2.hee~
Huh..mase ondwy g jalan kt mines..eka tnye aku...'ait cean..ko ingat x..dlu kitew penah masok lewat tyme clss tece thavar(tece bi).??lah..tyme tuh ko tecekik..cz mkn ikan keli..hahahaha..yup2...msty lah aku ingat kan...aku nieh kan..gila ikan keli...tempat yang aku sllu mam ikan keli..kart sekolah n tyme kart kg jur..hee~lau kart kg..aku leh tngkp ikan keli sendrik tau..cz tok abah aku(atok).wart kan kolam ikan..hee~tuh yang besh2 sal kg aku...okok...ctew kart mines lex..humm..aku kuar gan dila,muksin,manjew&eka..tuh jur..aku kuar dalam kul 10 lah..sampai2 mines nk kartkul 11.15 lah..mula2 tuh kiteowng g shping,den g bli tiket wayang..humm..ctew EDEN LAKE start kul 1.20..n skunk kul 11.30..still ade bayak lagi mase..pe lagi erk nak buat?aku ajak eka n manjew g melalak..hee~manjew lah yang banjew..wah2..syok2..aku sampai xde sore melalak..hee~dalam bilik tuh memang syok lah..xbenti2 aku ketawa..hahahaha..adoi..lau redz adew..msty aku segan lah..huh..pas da bes melalak..aku ajk dyowng  g men game..hee~..aku suke men moto n kete..yeah!!aku menang kali nieh..hee.yuyunk..t kitew kuar..owng nak men2 moto&kete tuh erk yunk..aw awk xbg..owng nagis kart tengah2 shoppingmall tuh..hee~..
huit...mase da pown kul 1.20..wah..pe agy..xsabar lah aku nak tengok ctew eden lake..hahah..1st tyme tgok ctew 18 tahun keats?hee~xcted gilew lah..humm..mula2 ctew tuh bes lah kan..tengah2 ctew tuh..pergh!!..manjew sebelah aku lah yang jadi mangse..hahaha...aku pegang lengan dye..kuat2..da lah aku jerit paling kuat..hahaha...xleh ah aku tengok ctew tuh..adooi..n bilew de ctew sal pasangan cple tuh kena buly...agy lah aku xleh tgok..aku sampai nagis2..hahaha..cibai ah ctew tuh..humm..aku tewush antar msj kart hubby aku..wak..kitew nak awk..humm..ctew nieh=(..tkt lah..plz...nak awk....den..xlame tuh..dye pown balas tulah..len kali lau nak tengok ctew cam tuh..tengok gan kitew..wak..jangan lah nangsi..malu nanti..huh..aku nieh cover2 lah tyme tuh..dah dy xbg aku ngs kn..huh..tapi seyesh ah..pasni lau nak tengok ctew macam tuh..aku nak tengok gan dye jur lah..huh..humm..kali nieh aku xkuar gan dyepown cz dye keje..aw x..dy lah jadi mangse aku..hahahahaha
aku rase..hary semalam..hari paling best lah..aku dapat buat peh yang aku nak..=)
yuyunk2 kuh..wah!ramainyew..hee~..humm..t kitew kuar same2 g erk..windu kart kowank lh..n tok ma hubby..nnty mintk cuty wal2..pastuh kitew leh kuar sesame..n bg ikn mkn..hee..msty womantik kn sayunk..=p

2 comments:

Op Redz said...

ske dia kuar ngan kawan2 dia..
heeee~
ok nti kte kuar kte bg mam ikan..
pas2 kita mam lak ikan 2..
=)

super kenit.~ said...

yunk...
bilew kitew nk kuar sesame nieh=(
adeh